Beach Party, Nieuws, Programma
Beachvolleybal Heeze viert 5e editie

Heeze24.nlOp 29 en 30 juni is het weer zover en zal het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi weer op de Heezer evenementenkalender staan. In de gemeentehuistuin vind inmiddels alweer de 5e editie plaats, wat reden is voor een feestje. Groter dan voorheen, spectaculairder dan andere jaren en gegarandeerd (nog) gezelliger.

Zaterdagavond 29 juni zal volledig in het teken staan van de jubileumeditie. Door aansprekende namen vast te leggen krijgen de deelnemers en toeschouwers een mooie feestavond in een zomers decor voorgeschoteld. Niemand minder dan Joel Borelli met volledige band zal een zijn spetterende Powershow geven op deze Beachparty en daarnaast zijn de regionale DJ’s Siem Driessen en Hardy hun platen ten gehore brengen. Op zondag zal Xambah Percussion een optreden verzorgen en is Heezenaar DJ Sylvie Thijs onze topDJ.

De 1e editie vond in 2015 nog plaats met 22 teams op 3 velden, maar inmiddels is het evenement doorgegroeid naar 48 teams die op 4 velden 2 dagen sportiviteit aan gezelligheid koppelen. De inschrijvingen zaten ook ruim voor de jaarwisseling al vol en is er noodgedwongen een reservelijst aangemaakt. In totaal zullen er dus gedurende 2 dagen 300 deelnemers aanwezig zijn en de organisatie hoopt eveneens op veel toeschouwers. Kortom, neem een kijkje op 29 en 30 juni in de gemeentehuistuin van Heeze.

Beachvolleybal Heeze 2019
Beachparty zaterdag 29 juni
Feestavond aanvang 19.00
Einde 0.30