Beachvolleybal 2022
6de editie Beachvolleybal in Heeze

Na twee jaar zonder zandstrand in het centrum van Heeze, is het op 25 en 26 juni 2022 weer zo ver; Beachvolleybal 2022!

Na vijf eerdere edities werd afgelopen twee jaar helaas door de Corona pandemie geen Beach event in Heeze gehouden. Maar na het wegvallen van de maatregelen zijn de organisatoren weer vol enthousiasme aan de slag gegaan om een succesvolle 6de editie te organiseren.

We spreken Roderick de Bruijn en Arjen Snoeijen. Zij zijn bestuursleden van de stichting welke het evenement organiseert; “De inschrijvingen zijn vanaf 1 april geopend en we verwachten een flink aantal aanmeldingen. Tijdens de twee dagen zijn er wedstrijden in drie verschillende competities: een dames-, heren- en mix competitie verdeeld onder 48 teams. Voor de editie van 2020 zaten we binnen no-time vol, dus ben er dit jaar op tijd bij!”

De Stichting Beach Event Heeze bestaat inmiddels uit vijf enthousiaste (oud) Heezenaren met ieder hun eigen taken. “Samen met Max, Berry en Frank lukt het ook dit jaar vast wel weer om iedereen een heel leuk weekend te bezorgen,” aldus Roderick. “Wel kunnen we nog hulp gebruiken tijdens de opbouw, afbouw en achter de bar tijdens het event. Vele handen maken hierin licht werk.” Vrijwilligers kunnen zich melden via de organisatie of door een mail te sturen naar info@beachvolleybalheeze.nl

Beachparty op zaterdag en zondag

Tijdens de laatste editie werd op zaterdagavond een beachparty toegevoegd aan het programma ter ere van het vijfjarige jubileum. Arjen legt uit: “Deze beachparty was een echt succes. De unieke sfeer, het zomerse decor en een leuke afwisseling in artiesten bleken prima ingrediënten om een goed feestje te bouwen. Daarom hebben we er ook dit jaar voor gekozen om het hele weekend tijdens en na de wedstrijden een gezellig programma neer te zetten.”

Iedereen welkom!

Wil je komen aanmoedigen, gezellig op het terras zitten met je voeten in het zand of gewoon even kijken? Ook al ben je geen sportieveling, ook dan ben je uiteraard welkom op het evenemententerrein. Er is volop gezelligheid, een sfeervolle bar en een lekkere eethoek. “We hopen dat tijdens ons evenement iedereen elkaar weer gezellig kan ontmoeten in een sportieve en ontspannen sfeer.” aldus Roderick.

Meer info: www.beachvolleybalheeze.nl

Beachvolleybal Heeze is een sportief evenement met een dorps karakter midden in de kern van Heeze. In een zomers decor in de gemeentehuistuin is gedurende het weekend van 25 en 26 juni 2022 de 6e editie gepland. Op 175m3 zand zullen 48 teams sportiviteit koppelen aan gezelligheid op dit unieke Beach Event.

Deelnemen kan nog! De inschrijvingen zijn geopend VANAF 1 APRIL en lopen enkel via www.beachvolleybalheeze.nl. Let op; er is ruimte voor 48 teams. Ben er op tijd bij, inschrijvingen vóór 1 april hebben geen zin.