Geen categorie, Nieuws, Programma
Beachvolleybal geweldig verlopen ondanks hitte

Heeze24.nl – Wat was het een geweldig weekend voor de liefhebbers van beachvolleybal. Heeze stond afgelopen weekend in het teken van de vijfde editie Beachvolleybal Heeze.

Naast de spectaculaire wedstrijden die dit jaar op drie dagen werden afgewerkt, kwamen ook een aantal geweldige artiesten langs die een wervelend optreden verzorgden en enorm veel gezelligheid brachten op het feestterrein in de gemeentehuistuin! De sfeer was alle dagen optimaal.

Op last van de gemeente mocht er op zaterdag en zondag niet gespeeld worden in verband met de tropische hitte. Nu de wedstrijden over drie avonden verdeeld waren, was de animo er zeker niet minder om. Naast de spelers en speelsters kwamen ook belangstellenden langs om de wedstrijden te bekijken of een lekker koud biertje te drinken on het genot van de beats van de muzikanten.

Zondag werden de finales gespeeld. In de finale van de heren bleek het ervaren team van VC Het mag wel ruiken maar nie stinken letterlijk een maatje te groot voor Guillermo en Tropical Danny. In de finale van de dames was het tot de laatste bal een gelijkopgaande finale met Team Hupsate uiteindelijk als de winnaar tegen Bas Bootcamp & Sport. In de finale van de mix was het team Kijk die benen van Tim en Joris zijn billen net te sterk voor de Snollebollekes.

De prijswinnaars van Beachvolleybal 2019:

Heren teams
1. VC Het mag wel ruiken maar niet stinken
2. Guillermo & Tropical Danny
3. Captain Jeff ft Shermi

Dames teams
1. Team Hupsate
2. Bas Bootcamp & Sport

Mix teams
1. Kijk die benen van Joris en Tim zijn billen
2: Snollebollekes

De eerste lustrumeditie van Beachvolleybal Heeze zit er weer op. Dank gaat uit naar alle sponsoren, vrijwilligers en de beachvolleyballers die er weer een onvergetelijk evenement van hebben gemaakt. Tot volgend jaar. De zesde editie van Beachvolleybal Heeze zal gehouden worden in het weekend van 27 en 28 juni 2020. Wil je op de hoogte blijven van Beachvolleybal Heeze, volg ze dan op Facebook of neem een kijkje op de website van het zomerse evenement!