Beachvolley 2020, Nieuws
Beachvolleybal Heeze komend jaar mogelijk groter

Heeze24.nl – Na de succesvolle 5e editie van 2019 is het alweer tijd voor de organisatie om te kijken naar de editie van volgend jaar. De inschrijving voor 2020 is alweer geopend en het is fijn om te zien dat nagenoeg alle teams zich alweer hebben ingeschreven voor de editie van komende zomer.

Aangezien het groeiende aantal deelnemers en toeschouwers moet er goed worden gekeken naar de mogelijkheden op de huidige locatie op de parkeerplaats nabij de gemeentehuistuin. Tevens wordt de optie om te spelen op vrijdagavond bekeken.

Inmiddels hebben alweer 52 teams zich aangemeld voor de komende editie. Aangezien we in voorgaande edities plek hadden voor 48 teams zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om te spelen met 60 teams. Dit zou dan een 5e veld betekenen. Om iedereen de kans te geven om mee te doen is de inschrijving open tot 01-12-2019, waardoor ook nieuwe teams een mogelijkheid hebben om in te schrijven.

De datum voor komende editie is net als andere jaren het laatste weekend van juni, namelijk het weekend van 26/27/28 juni. Je kan inschrijven via www.beachvolleybalheeze.nl/. Geef aan of het een heren-, dames- of mixteam betreft, uiteraard de teamnaam en met hoeveel deelnemers je bent. Op dit moment zijn we erg blij met deelnemende mixteams!