Informatie

Beachvolleybal Heeze is een sportief evenement met een dorps karakter midden in de kern van Heeze. In een zomers decor in de gemeentehuistuin zal gedurende het weekend van 27 en 28 juni 2020 de zesde editie plaatsvinden. Op 150m3 zand zullen 48 teams ervaren om sportiviteit te koppelen aan gezelligheid op dit unieke Beach Event.

 

Beachvolleybal Heeze is een jaarlijks terugkerend  evenement ván en vóór alle Heezenaren. Met 3 beachvolleybalvelden, diverse eet- en drinkgelegenheden en een divers aanbod in muziek is het een evenement voor jong en oud. Beachvolleybal Heeze creëert een unieke setting midden in de dorpskern van Heeze. In de gemeentehuistuin wordt een zomerse sfeer gecreëerd waar sporters en toeschouwers gezellig een drankje kunnen komen drinken op heerlijke zomerse beats.

 

De vijfde editie gaat plaatsvinden in het weekend van 26,27 en 28 juni. De voorbereidingen zijn alweer een tijdje in volle gang. Het inschrijven is inmiddels begonnen en voor deze zesde editie is er ruimte voor 48 teams. Let op: het aantal inschrijvingen loopt snel op, dus ben er op tijd bij. VOL=VOL

 

Zowel herenteams, damesteams en gemengde teams zijn van harte welkom. Ieder team dient uit minimaal 6 spelers te bestaan, op het veld staan 4 spelers. Voor €80,- inschrijfgeld per team wordt er gedurende 2 dagen sportiviteit en gezelligheid van de bovenste plank geboden. Inschrijvingen zonder betaling kunnen helaas niet worden geaccepteerd. Zorg dat de betaling binnen is bij de organisatie, zodat de inschrijving definitief is.

 

Er kan ingeschreven worden door te e-mailen naar inschrijven@beachvolleybalheeze.nl. Geef in de e-mail aan wat de teamnaam is, hoeveel spelers er in het team zitten en of het een heren-, dames- of mixteam betreft. De organisatie stuurt u dan zsm een bevestiging. Let op: inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

 

 

© 2015 by Beachvolleybal Heeze

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page