Geen categorie
Ruim 70 inschrijvingen voor Beachvolleybal 2022

Heeze- Na een overweldigend aantal inschrijvingen zijn op dit moment 54 teams toegelaten tot de 6e editie van Beachvolleybal Heeze op 25 en 26 juni 2022 in de gemeentehuistuin in Heeze. Alle teamcaptains hebben inmiddels bericht ontvangen en deelname bevestigd. 

Er zijn diverse mogelijkheden nagelopen om zoveel mogelijk teams kwijt te kunnen in het spelschema zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het toernooi. In de afgelopen periode druppelden zo’n 70 inschrijvingen binnen. Helaas hebben we alsnog vele (heren)teams op de reservelijst moeten plaatsen. Echter is er door enkele afzeggingen een plek vrijgekomen in de damespoule. Dus mochten er dames zijn die nog niet hebben ingeschreven, schrijf je in via de website of stuur een email naar inschrijven@beachvolleybalheeze.nl.

De organisatie is tevens op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen aan het mogelijk maken van dit evenement. We zoeken nog hulp tijdens de op- en afbouw, maar ook hebben we nog diverse taken tijdens ons evenement. Zou jij iets willen betekenen? Stuur dan een email naar info@beachvolleybalheeze.nl of neem contact op via onze sociale media kanalen.